Spalio 4 dieną, penktadienį, duris lankytojams atvėrė nauja picerija – „Paupio pica“.
Pavadinimas picerijai išrinktas nemėginant kopijuoti sostinėje garsios „Užupio picerijos“. Tiesiog picerija įsikūrusi J. Basanavičiaus gatvėje, prie tilto per Apaščios upę.
Visos picos bus kepamos itališkoje malkinėje krosnyje. Joje temperatūra pasiekia daugiau nei 400 laipsnių.
„Aš picą ne džiovinsiu, o kepsiu. Šiek tiek užtruks tik ją padaryti, o pats kepimas – minutės reikalas. Rekomenduoju picas valgyti išsyk, tik ką ištrauktas iš pečiaus. Todėl ir staliuką ne vieną įrengėme. Bet, žinoma, picas galima užsisakyti ir išsinešimui“, – sakė itališkų picų kepime patirties jau turintis biržietis Deivydas Šnaras.
Picerija dirbs iki vakaro, o duris atverti planuoja maždaug nuo vidurdienio.