„Dvi dienas lipdėm, ruošėm dirvą, sodinom ir pristatome – Avantiškąjį sodinuką! Juodo šokolado vazonas, šviežių uogų drenažas, maskarponės kremo dirva, oreo sausainių mulčas ir gražuolė kvapni mėta!“
Taip klientams naujai sukurtą produktą tinklalapyje pristatė restorano „Avanti“ savininkė Toma Kaveckienė. Jis tikrai nustebino bei pradžiugino net kai kuriuos paprastai gyvenimo džiaugsmu netrykštančius klientus.
„Avanti“ viešbučio restoranas Biržuose jau tapo tikra traukos vieta maisto mylėtojams. Jie čia gali ne tik papietauti, bet ir paragauti skanių ir išradingai paruoštų desertų. Biržiečiai jau spėjo pamėgti čia kepamą juodą ir baltą duoną, prancūzišką kepenėlių paštetą ir kitus gaminius, kurių galima nusipirkti. Išragauti kepamą duoną galima ir prie pietų stalo – duonos riekelė, stiklinė vandens su citrusiniais vaisiais siūloma nemokamai. Žiemą čia buvo galima nemokamai vaišintis ir karšta arbata.
„O apskritai net trūksta žodžių! Be galo daug džiaugsmo suteikiate savo apsilankymais! Ačiū, kad valgote pas mus ir suteikiate galimybę plėstis bei kurti jaukią vietą!“ – klientais džiaugiasi naujus patiekalus pristatanti Toma.